Eksperter i alle slags fundament- og betonopgaver

Se vores kompetencer

Professionel entreprenør 
i Jylland og Fyn

Hos Heibæk er vi eksperter i alle slags fundament- og betonopgaver, og med vores mere end 20 års erfaring inden for jord- og betonarbejde er vi klædt på til at hjælpe store som små virksomheder som fagentreprise eller underentreprenør.

Vi er din lokale entreprenør i hele Jylland og Fyn, hvor vi tilbyder total- og hovedentreprise for erhvervslivet samt udfører specialopgaver inden for jord-, fundament og betonarbejde.

Læs mere om os

Beton og fundamenter til erhverv

Vi har mangeårig erfaring indenfor alle former for beton- og fundamentarbejde for erhvervskunder i Syd-, Midt- og Østjylland, og vi udfører store som små fagentreprise eller underentreprenør.

Læs mere

Beton og fundamenter til erhverv

Entreprenør for teleindustrien

Vi har mangeårig erfaring med entreprenørarbejde inden for tele- og kommunikationsindustrien, hvor vi tidligere har arbejdet med flere større teleselskaber.

Læs mere

Entreprenør for teleindustrien

Entreprenør for energiindustrien

Vi har mangeårig erfaring inden for alle former for energiindustrien for erhvervskunder i Syd-, Midt- og Østjylland, og vi udfører store som små fagentreprise eller underentreprenør.

Læs mere

Entreprenør for energiindustrien

Gode samarbejdspartnere 
giver gode resultater

Vores samarbejdspartnere og referencer spænder bredt, og intet projekt eller virksomhed er for stort eller småt for os. Er du nysgerrig på, hvem vi samarbejder med? 

Nordstern
KG Hansen
CJ A/S
Brdr. Christensen Ikast
Thybo
N1
Carl C
Teleteamet
KM Telecom
Bytømreren
Wils A/S
Milton Huse A/S
Iss
Entreprise: En del af teamet

Bliv en del af teamet

Vi er altid på udkig efter dygtige folk til vores entreprenørteam.

Se aktuelle jobs her eller kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for at arbejde for et entreprenørfirma i vækst. 

Se stillinger

Lad os tage en snak om din entreprenøropgave

Står I med en entreprenøropgave på hånden, som skal løftes af et erfarent entreprenørfirma? Tag endelig fat i os for at høre mere om et muligt samarbejde. 

Kontakt os

bubble