Virksomhedsprofil

Heibæk Murer & Entreprenør er ejet af Morten Heibæk, og beskæftiger i dag ca. 13  danske og uddannede medarbejdere. Morten er uddannet murer og har næsten 20 års erfaring i byggebranchen,

De ansatte hos Heibæk er en god blanding af solid erfaring og ungt gåpåmod. Denne kombination sikrer et godt samarbejde og en alsidig hverdag. Den yngste spiller på holdet er 18 år, mens den ældste er over 60.

Firmaet er placeret i lund ved Horsens, nær E45 og er dermed meget centralt beliggende for opgaver i og udenfor nærområdet. Vi arbejder over hele landet, og tilmed udenfor landets grænser, hvis den rigtige opgave viser sig.

Hos Heibæk ligger vi en stor ære i at overholde de tidsplaner og aftaler der bliver lavet ude på pladserne, og vi er yderst fleksible i udførelsen, således at eventuelle forsinkelser kan blive indhentet.

Vi udfører alt indenfor jord og beton, opgaver i størrelsesordenen 0,5- 10 Mill.

Ved at vælge Heibæk som din underentreprenør til den næste opgave får du en række fordele:

  • Et mindre firma med stor kapacitet og fleksibilitet i udførelsen
  • En garanti for at den udarbejdede tidsplan altid overholdes.
  • Ledelsen tæt på byggepladsen og dermed tæt dialog.
  • Et økonomisk solidt firma der kan håndtere udfordringerne i branchen og stille garanti.
  • Erfarne folk på alle pladser, der sikrer at kvaliteten altid er god.

Vi laver alt indenfor jord og beton, og kan hjælpe dig fra start til slut i hele processen.

Vores vision er ikke vækst. Vi vil derimod optimere løbende på alt hvad vi kan, holde størrelsen og sikre at du får et godt byggeforløb. Vi vil være kendt for fleksibilitet og at vi trods den lille størrelse, kan udfordre de større på alle parametre. Vi vil være de store entreprenørers foretrukne fagentreprenør, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten og udførelsen af den opgave vi går ind i.

Heibæk Murer og Entreprenør ApS har for nyligt udført betonentreprisen, på vores byggeri ved den gamle Kvickly grund i Horsens (Lilli Gyldenkilde torv).

Der udføres på denne etape ca. 2500 m2 butik og ca. 8500m2 boliger. 

Heibæk Murer og entreprenør udført fundering på pæle, store specialfundamenter, elevatorgruber og selvbærende terrændæk. 

Arbejdet blev afleveret fejlfrit, hvor mangler registreret i løbet af entrepriseperioden blev udbedret omgående- og med stor stolthed i en god proces og dialog.

De har på alle måder gjort en indsats for at holde en meget presset tidsplan, hvilket har resulteret i at deres entreprise blev afleveret før tid.

Kan kun anbefale dem til andre total og hovedentreprenører. ”

Martin Wraa, projektchef. Casa A/A

Heibæk Murer & Entreprenør

Heibæk Murer & Entreprenør er ejet af Morten Heibæk, og beskæftiger i dag ca. 10 danske og uddannede medarbejdere. Morten er uddannet murer og har næsten 20 års erfaring i byggebranchen.

Kontakt os

Provstlund Skovvej 6, 8700 Horsens
CVR: 31053633
Tlf: 22 56 05 70
Mail: morten@heibaek.dk