Profil

Vi har solid erfaring og ungt gåpåmod

Heibæk Entreprenør er ejet af Morten Heibæk, som er uddannet murer og har næsten 20 års erfaring i byggebranchen. 

Vi beskæftiger i dag cirka 20 erfarne og dygtige medarbejdere, der med en gennemsnitsalder på omkring 40 år både har solid erfaring og ungt gåpåmod. Vores yngste spiller på holdet er 18 år, hvor den ældste netop er rundet de 60. Det tror vi nemlig på, er den bedste kombination, som sikrer et godt samarbejde og en alsidig hverdag, hvor både tradition og innovation går hånd i hånd. 

Heibæk Entreprenør er placeret i Lund ved Horsens, nær E45. Du finder os derfor centralt beliggende for opgaver både i og udenfor nærområdet i Horsens, Vejle og Kolding. Vi udfører dog på tværs af hele landet, og tilmed udenfor landets grænser, hvis den rigtige opgave viser sig. 

Et mindre entreprenørfirma 
med stor kapacitet

Hos Heibæk lægger vi altid en stor ære i at overholde de tidsplaner og aftaler, som der laves inden og ude på byggepadsen. Vi er yderst fleksible i vores arbejdstilgang, og vi får som hovedregel altid tingene til at lykkes til tiden, så eventuelle forsinkelser kan blive indhentet til tiden. 

For os er den tætte og gode relation med vores kunder og samarbejdspartnere vigtig, og vi har derfor altid en formand ude på pladsen, som både har hænderne i arbejdet selv, men også er beslutningsdygtig i situationer, hvor hurtige valg skal tages. 

Et stærkt team af medarbejdere og leverandører

Vi har tillid til alle vores medarbejdere og underleverandører, hvorfor vi kan garantere et højt serviceniveau og god kvalitet på alle byggepladser. 

Af samme grund benytter vi derfor oftest så få underleverandører som muligt, så vi kender til deres arbejdsgange og processer. Samtidig har vi et bredt netværk af underentreprenører, som kan træde til i spidsbelastede perioder. Således kan vi garantere den garanti og tryghed, som vi selv ønsker at modtage. 

Kontak Morten med din opgave:

Vores styrker:

Opgaver i størrelsesordenen 
0,5 - 10 Mill. 

Et mindre firma med stor 
kapacitet og fleksibilitet

Garanti for, at den udarbejdede 
tidsplan overholdes

Tæt dialog med ledelsen på byggepladsen

Økonomisk 
solidt firma

Erfarne folk 
på alle pladser

bubble