Kompetencer

Entreprenørarbejde
efter bogen 

Vi er specialister inden for beton- og fundamenter, entreprenørarbejde for teleindustrien samt entreprenørarbejde for energisektoren. Men vi kan hjælpe med alle opgaver inden for erhvervsbyggerier, herunder generelt jord- og entreprenørarbejde samt specialopgaver, som kræver en vis erfaring i branchen. 

Læs mere om vores kompetencer nedenfor eller kontakt os for at høre mere om vores services. Vi er altid nysgerrige på, hvilke spændende projekter og kunder der venter ude på byggepladserne.

Beton og fundamenter til erhverv

Vi har mangeårig erfaring indenfor alle former for beton- og fundamentarbejde for erhvervskunder i Syd-, Midt- og Østjylland, og vi udfører store som små fagentreprise eller underentreprenør.

Læs mere

Beton og fundamenter til erhverv

Entreprenør for teleindustrien

Vi har mangeårig erfaring med entreprenørarbejde inden for tele- og kommunikationsindustrien, hvor vi tidligere har arbejdet med flere større teleselskaber.

Læs mere

Entreprenør for teleindustrien

Entreprenør for energiindustrien

Vi har mangeårig erfaring inden for alle former for energiindustrien for erhvervskunder i Syd-, Midt- og Østjylland, og vi udfører store som små fagentreprise eller underentreprenør.

Læs mere

Entreprenør for energiindustrien

bubble