Mobilmaster

Søger du entreprenør, som er ekspert i beton, til at fundamenter til mobilmaster, så tag kontakt til Heibæk Murer & Entreprenør.

Du kan læse mere om vores arbejde som beton entreprenør lige her.

Professionel entreprenør til støbning af mastefundamenter

Når du lader os stå for Støbningen af fundamentet til nye mobilmaster, tager vi os professionelt af alt arbejdet med at få site-arealer, kabelnedgravning og alt andet klar til at i kan montere jeres mast. Vi foretager gravearbejdet, der ligger forud for opsætningen. Vi tager os også af selve betonstøbningen, der gør at mobilmasten kommer op og bliver klar til den tekniske opsætning.

 

Hvad koster støbning af fundamenter for mobilmaster?

Har du brug for at vide mere om vores kompetencer eller ønsker du et uforpligtende tilbud på professionel støbning af fundamenter? Så tag kontakt til Heibæk Murer & Entreprenør. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 22 56 05 70 eller sende en mail til morten@heibaek.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

Heibæk Murer & Entreprenør

Heibæk Murer & Entreprenør er ejet af Morten Heibæk, og beskæftiger i dag ca. 10 danske og uddannede medarbejdere. Morten er uddannet murer og har næsten 20 års erfaring i byggebranchen.

Kontakt os

Provstlund Skovvej 6, 8700 Horsens
CVR: 31053633
Tlf: 22 56 05 70
Mail: morten@heibaek.dk