Insitu beton

Heibæk Murer & Entreprenør er ekspert i in situ beton, som er støbning af beton på stedet. Med denne metode er der mange flere muligheder, idet støbningen bliver tilpasset til det enkelte projekt og man er ikke afhængig af elementer, der skal støbes på forhånd og leveres på byggepladsen. Med in situ beton er det kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan med det. 

Vægge og fundament støbt i in situ beton

Vi har mange års erfaring med at støbe in situ beton. Vi har tidligere lavet elevatortårne, kældervægge, silovægge, støttemure og andre vægkonstruktioner. Vanskelige fundamenter støber vi også som in situ, så støbningen bliver tilpasset det enkelte projekt. Vi kan løse alle former for opgaver med in situ beton. Du kan læse mere om vores arbejde med fundamenter lige her
Når du lader os stå for din næste in situ støbning sørger vi selvfølgelig for at løse opgaven på den mest optimale måde. På den måde sparer du både tid og penge i dit byggeri. Vi forlader heller ikke en opgave før den fuldført ordentlig og i høj kvalitet. 

Fordele ved in situ støbning

Der er mange fordele ved at støbe beton som in situ. Fordelene er med til at flere og flere får øjnene op for in situ støbning. Som allerede beskrevet giver det mere fleksibilitet ved byggeriet, når støbningen sker på stedet frem for at bruge elementer. 
Med in situ beton er det også muligt at lave tyndere og mere slanke konstruktioner. På grund af den måde som in situ beton bliver støbt på, er det også mere lydisolerende end byggeri med betonelementer. 

Grøn Beton - det miljørigtige valg!

Sidder du med fx. et DGNB Byggeri, kan vi hjælpe med at vælge en grønnere beton. - Co2 udslippet er nedsat med 30% i produktionen af grøn beton i forhold til traditionel beton - og så holder beton som alle ved, rigtig længe! Dermed bliver det med tiden en god investering og en investering i klima og miljø!

Få et uforpligtende tilbud på in situ beton støbning 

Har du brug for at vide mere om in situ støbt beton eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på in situ støbt beton til dit næste byggeprojekt? Så tag kontakt til Heibæk Murer & Entreprenør. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 22 56 05 70 eller du kan sende en mail til morten@heibæk.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Heibæk Murer & Entreprenør

Heibæk Murer & Entreprenør er ejet af Morten Heibæk, og beskæftiger i dag ca. 10 danske og uddannede medarbejdere. Morten er uddannet murer og har næsten 20 års erfaring i byggebranchen.

Kontakt os

Provstlund Skovvej 6, 8700 Horsens
CVR: 31053633
Tlf: 22 56 05 70
Mail: morten@heibaek.dk