Fundamenter

Heibæk Murer & Entreprenør tilbyder professionel fundering og støbning af fundament. Vi har 20 års erfaring med fundering og vi er klar til at varetage selv de mest vanskelige opgaver. Når du lader os stå for opgaven, hjælper vi også med det grundlæggende jordarbejde, som kommer inden selve støbningen af fundamentet. 
Indebærer opgaven også meget armering, fundamenter i forskalling eller på pæle, så er vi de rette at tage fat i. Vi har en erfaring, der spænder bredt og det gør at vi kan klare mange forskellige opgaver indenfor fundering og støbning af fundament. 

Hvad er fundering?

Fundering er den praktiske udformning af en bygnings fundamentering. Det er grænsefladen mellem jorden og den konstruktion, der bygges oven på fundamentet. Når du lader os stå for funderingen i dit næste projekt, så står vi for hele processen fra start til slut med støbning af fundamentet.

Fundering og støbning af fundament i beton

Når vi støber fundamenter i beton foregår det som in situ støbning. Det betyder, at vi laver funderingen på stedet. Dette giver mange flere muligheder end præfabrikerede fundamenter. Det er derfor også mere optimalt at bruge ved de vanskelige funderinger, fordi det er nemmere at tilpasse in situ støbt fundament til den enkelte opgave. 

Krav til fundament

Når der skal støbes fundament, er der forskellige krav som skal overholdes. Vi kender selvfølgelig til alle disse krav og sørger for at vores fundering overholder disse krav. Vi er professionelle og overholder vores aftaler. Du kan derfor trygt lade os støbe fundamentet til dit næste byggeprojekt. 

Få en pris på fundering og støbning af fundament

Har du spørgsmål til fundering eller ønsker du at få en pris på støbning af fundament til dit næste byggeprojekt, så tag kontakt til Heibæk Murer & Entreprenør. Vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for fundering og støbning af fundamenter. Vi kan kontaktes ved at ringe på telefon +45 22 56 05 70 eller ved at sende en mail til morten@heibaek.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Heibæk Murer & Entreprenør

Heibæk Murer & Entreprenør er ejet af Morten Heibæk, og beskæftiger i dag ca. 10 danske og uddannede medarbejdere. Morten er uddannet murer og har næsten 20 års erfaring i byggebranchen.

Kontakt os

Provstlund Skovvej 6, 8700 Horsens
CVR: 31053633
Tlf: 22 56 05 70
Mail: morten@heibaek.dk