Udvikling

Udvikling og opførsel af erhvervsbyggeri

Heibæk Udvikling er en særskilt afdeling af Heibæk Entreprenør, som opkøber og udvikler byggegrunde til erhvervs og boligbyggeri i mindre og mellemstr skala– både med henblik på salg og udlejning. Sammen med et netværk af finansielle partnere og samarbejdspartnere sørger vi for, at byggeriet forløber som planlagt fra start til slut. 

Vi hjælper også gerne dig med at finde den helt rigtige grund til erhvervsbyggeri og understøtte byggeprojektet ud fra dine ønsker og behov. Uanset om du søger konkret rådgivning eller projektering af hele byggefasen, kan vi træde til og sikre en effektiv, fleksibel og nærværende proces. 

En investering i mursten

Det kan altid betale sig at investere i mursten – særligt erhvervsbyggeri. Overvejer du som investor at investere i erhvervsbyggeri, kan det dog være svært at gennemskue, hvordan du får mest muligt ud af dine penge. 

Det er derfor en god idé at rådgive sig med eksperter, som kender til branchen, og som vil være på din side af bordet hele vejen i projektet. Hos Heibæk Udvikling hjælper vi med både udvikling og opførelsen af erhvervsbyggeri, herunder store som små projekter. 

Vi ser potentialerne i byggegrunde og byggerier – måske endda før du selv har gjort det. Vi er derfor det sikre valg, hvis du vil investere penge i et erhvervsbyggeri, hvad end det drejer sig om dele af fasen eller hele projektets løbetid.

Vi hjælper med alt fra udvikling
til projektledelse, herunder: 

  • Idéudvikling
  • Udvikling af projektet
  • Projektering
  • Bygge- og projektledelse
  • Byggerådgivning
  • Og meget mere.

Fra grundkøb til færdigt projekt

Vi kan hjælpe lige fra idéudviklingen til selve udførelsen af erhvervsbyggeriet. Det betyder, at Heibæk Udvikling også kan være din højre hånd og sparringspartner, hvis du allerede nu har udset dig en grund og et byggeprojekt – eller har brug for rådgivning fra allerførste skridt.

Som selvstændig entreprenør har vi mange års erfaring med store og små byggeprojekter, hvorfor vi kender mulighederne og faldgruberne, der kan være forbundet med et større byggeri. Vi har desuden et stort leverandørnetværk, som vi altid kan trække på samt en intern kapacitet og mandskab i Heibæk Entreprenør.

Kontak Morten med din opgave:

Få realiseret dine drømme
med en erfaren rådgiver

Er du interesseret i at høre mere, eller vil du starte den første dialog med en uforpligtende kop kaffe? Tag fat i mig, så kan vi komme nærmere realiseringen af dine tanker og ønsker.

Kontakt os

bubble