Entreprenør for teleindustrien

Jord- og betonentreprenørarbejde
for teleindustrien

Vi har mangeårig erfaring med entreprenørarbejde inden for tele- og kommunikationsindustrien, hvor vi tidligere har arbejdet med flere større teleselskaber.

Vores entreprenørteam har 15 års erfaring inden for entreprenørarbejde for teleindustrien, og det betyder, at vi har de rigtige redskaber, maskiner og den nødvendige erfaring, som specialopgaver som disse ofte kræver. 

Vi udfører alle former for entreprenøropgaver i forbindelse med både nyetablering og renovering af sites, hvor vi bl.a. støber fundamenter og laver site-arbejde til telefonmaster, radar fundamenter og andre kommunikationsmaster i Jylland og Fyn. 

Inden for teleindustrien 
udfører vi bl.a.:

  • Betonkonstruktioner ifm. ledningsnet 
  • Fundamenter til mobilmaster
  • Kabelnedgravning
  • Og meget mere. 

Site-arbejde med alt, hvad det indebærer

Vi sørger for alt fra A-Z i fagentreprisen, hvor vi har eget målingsudstyr til at udføre jordinger og egne lastbiler til maskintransport og kranopgaver.

Vi går altid ind til opgaven med en professionel og effektiv tilgang, hvor vi tager ansvaret af site-arealet og opgaverne. Vi foretager gravearbejdet, der ligger forud for opsætningen, tager os af selve betonstøbningen, så mobilmasten er klar til den tekniske opsætning.

Kontak Morten med din opgave:

Søger I en erfaren entreprenør 
inden for teleindustrien?

Skal vi hjælpe jer med entreprenørarbejde i forbindelse med mobilmaster, kabelnedgravning eller noget tredje, er du altid velkommen til at tage fat i os. 

Kontakt os

bubble