Beton entreprenør

Heibæk Murer & Entreprenør har 20 års erfaring som beton entreprenør med alt indenfor jord- og betonarbejde. Vi ved hvor vigtigt det er, at fundamentet og det første jordarbejde er lavet korrekt og i ordentlig kvalitet. Derfor forlader vi ikke en opgave før vores arbejde er helt i orden. 
Som beton entreprenør udfører vi blandt andet: 

Beton entreprenør med erfaring

Gennem de sidste mange år har vi udført mange både små og store opgaver som beton entreprenør. Vi har også erfaring med mere vanskelige opgaver. Vores medarbejdere er professionelle og leverer altid et arbejde i høj kvalitet og til aftalte tid. 
Vi har allerede mange tilfredse kunder omkring byerne Horsens, Kolding og Vejle, hvor vi også selv holder til. Som nogle af vores tidligere tilfredse kunder kan vi nævne Siemens, JYSK og CASA blandt andre store kunder. 

Brug for en professionel beton entreprenør?

Skal du bruge en professionel beton entreprenør til dit næste projekt, så tag kontakt til Heibæk Murer & Entreprenør. Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor betonarbejde. Vi kan kontaktes ved at ringe på telefon +45 22 56 05 70 eller ved at sende en mail til morten@heibaek.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Din lokale beton entreprenør

Heibæk Murer & Entreprenør

Heibæk Murer & Entreprenør er ejet af Morten Heibæk, og beskæftiger i dag ca. 10 danske og uddannede medarbejdere. Morten er uddannet murer og har næsten 20 års erfaring i byggebranchen.

Kontakt os

Provstlund Skovvej 6, 8700 Horsens
CVR: 31053633
Tlf: 22 56 05 70
Mail: morten@heibaek.dk